"Шерочка с Машерочкой": ГПУ ретельно взялася за "Гобліна" з "Няшею"

Аксьонова та Поклонську Генпрокуратура викликає на допит 29 червня.

Аксьонова, Константинова та Поклонську викликано на допит в ГПУ. Ілюстрація:www.unian.ua

ГПУ може почати заочне засудження у випадку неявки так званого голови анексованого Криму Сергія Аксьонова та "прокурора" Наталії Поклонської на допит 29 червня. Про це заявив в ефірі телеканалу 112 Україна слідчий Генпрокуратури Андрій Атаманчук, передають Патріоти України.

"Якщо вони не з'являться 29-го червня, у нас є підстави для процедури заочного засудження", - сказав він. Також, Атаманчук зазначив, що це не перша спроба викликати їх на допит, однак вони не приходили до слідчого.

"Їм інкримінується порушення територіальної цілісності України, участь у банді у так званої Республіки Крим, зміна територіальної цілісності всупереч встановленому законом порядку. Вони мають статус підозрюваних", - пояснив він.

Атаманчук нагадав, що ГПУ також викликає на допит так званого міністра внутрішніх справ півострова Сергія Абісова, колишнього начальника управління СБУ в Севастополі Петра Зиму і низку прокурорів, які займали посади в Криму після так званого референдуму. "Ми чекаємо їх у нас, якщо вони мають сміливість, щоб відповісти за свої дії", - додав він.

Слід нагадати, що сьогодні в газеті "Урядовий кур'єр" було опубліковано повістки на допит Аксьонову, Поклонській, колишньому самопроголошеному губернатору Севастополя Олексію Чалому, "голові Верховної Ради Криму" Володимиру Константинову.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...