Шерше ля фам: Начальника штабу ВМСУ відсторонили від посади через жінку

Дочка капітана першого рангу Романа Гладкого займається плаванням і успішно виступала на змаганнях за Центральний спортивний клуб армії РФ - тієї самої армії, яка вбиває товаришів по службі її батька.

Роман Гладкий. Фото: Думська.

Міністр оборони України Степан Полторак відсторонив від посади начальника штабу - першого заступника командувача ВМС України капітана першого рангу Романа Гладкого. Таке рішення глава військового відомства прийняв під час свого недавнього візиту до Одеси, повідомляють Патріоти України із посиланням на «Думську».

Гладкого відсторонений на час службового розслідування, предметом якого стануть як окремі фінансово-економічні порушення, так і інформація про російське громадянство дружини офіцера Олени. Видання зазначає, що перші два роки після початку війни вона продовжувала разом з дітьми жити на окупованому півострові. Дочка капітана першого рангу займається плаванням і успішно виступала на змаганнях за Центральний спортивний клуб армії РФ - тієї самої армії, яка вбиває товаришів по службі її батька.

Обов'язки начальника штабу тимчасово виконує перший заступник Гладкого контр-адмірал Дмитро Таран, до якого теж є питання, перш за все щодо його поведінки під час захоплення Криму.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...