Шістьох поранених бійців АТО доставили у лікарню Мечникова в Дніпрі (відео)

Всі поранені потребують термінових операцій, причому троє бійців - у важкому стані.

До лікарні в Дніпрі терміново доставили шістьох поранених бійців АТО, троє з яких перебувають у важкому стані. Відео з лікарні опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

За словами лікарів, зараз військові знаходяться в палатах інтенсивної терапії. Одному з бійців, який отримав кульове поранення в голову, лікарі постараються повернути слух. Другий втратив частину руки і був поранений в живіт. Ще один боєць АТО отримав осколкові поранення тазових кісток і передпліччя. Всі поранені потребують термінових операцій.

"Повністю розбиті кістки передпліччя, важкі поранення в поперековій області, низу живота. Хірурги готують на операцію. В іншого бійця відірвана верхня кінцівка. Він також у важкому стані – пневмоторакс, поранення в грудину, живіт. Робимо все можливе, щоб вижив", - розповів головний лікар лікарні Сергій Риженко.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...