Шкільне свято: В Ужгороді вперше випускники станцювали прощальний вальс у центрі міста (фото)

Останні дні перебування в школі. Останні години, коли життя йде по розпорядку, написаному дорослими. Попереду – самостійність. Хай щастить!

Свято останнього шкільного дзвоника в Ужгороді. Фото: Mukachevo.netУсе пройшло сьогодні на Поштовій площі в обласному центрі, і це вперше за останні роки в Ужгороді провели таке загальне свято. До цього схожі були лише у школах, передають Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

Кілька десятків пар випускників танцювали прощальний вальс, а опісля випустили у небо святкові кульки. Натомість у Мукачеві подібний захід став уже доброю традицією, справжнім перфомансом: випускники завчасно готують танець та привітання школярів, батьків та вчителів. Цьогоріч у Мукачеві вальс танцюватимуть не на центральній площі міста перед театром, а поблизу бібілотеки, де з самого ранку суботу перекрили рух та монтують подіум.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...