Шкільне свято: В Ужгороді вперше випускники станцювали прощальний вальс у центрі міста (фото)

Останні дні перебування в школі. Останні години, коли життя йде по розпорядку, написаному дорослими. Попереду – самостійність. Хай щастить!

Свято останнього шкільного дзвоника в Ужгороді. Фото: Mukachevo.netУсе пройшло сьогодні на Поштовій площі в обласному центрі, і це вперше за останні роки в Ужгороді провели таке загальне свято. До цього схожі були лише у школах, передають Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

Кілька десятків пар випускників танцювали прощальний вальс, а опісля випустили у небо святкові кульки. Натомість у Мукачеві подібний захід став уже доброю традицією, справжнім перфомансом: випускники завчасно готують танець та привітання школярів, батьків та вчителів. Цьогоріч у Мукачеві вальс танцюватимуть не на центральній площі міста перед театром, а поблизу бібілотеки, де з самого ранку суботу перекрили рух та монтують подіум.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...