"Страшно уявити, якби камінь пролетів правіше": Під Ужгородом стався кривавий інцидент з потягом (фото)

Пасажири електрички Ужгород-Сянки поскаржилися, що такі інциденти трапляються на лінії регулярно.

В районі Радванка в Ужгороді живуть здебільшого роми. Фото: zakarpattya.net.ua.

В Ужгородському районі невідомі закидають електрички камінням. Про це повідомляє користувач мережі Віталій Коростіль на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, в п'ятницю ввечері, 23 листопада, в електричці Ужгород-Сянки стався кривавий інцидент. Хтось у вікно поїзда кинув камінь, який розбив скло. В результаті чоловік, який сидів біля вікна, отримав пошкодження руки.

"Вечірня електричка в напрямку Ужгород-Сянки 23.11.2018 (20:25 за Ужгородом), проїжджаючи повз знаменитий район. З феєричним шумом влітає в вагон електропоїзда камінь розміром з кулак. Камінь пробив склопакет на рівні голови сидячої людини, і щастя від Бога, пролетів в 1 сантиметрі від голови. І таким могл бути неповнолітня дитина, у якого він пролетів перед обличчям. Розбиті оскільки вікна пошкодили руку людини і насипали повний комір скла. Страшно уявити, якби камінь пролетів на пару сантиметрів правіше", - написав Коростіль.

Також він зазначив, що пасажири кажуть про часті подібні напади. "За словами пасажирів, таке відбувається щодня, тільки камені не завжди пробиває склопакети. Такий випадок вже не в перший раз, недавно жертвою каменю в вагоні стала жінка (за словами пасажирів)", - зазначив він.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...