Товарний потяг, який зійшов з рейок в Ужгороді, став загрозою обвалу будинків (фото, відео)

Надзвичайна подія сталася в ромському поселенні.

Фото:Facebook

В Ужгороді у ромському поселенні Радванка вранці 19 жовтня зійшов із рейок товарний потяг. Про це повідомив у Facebook депутат Ужгородської міськради від ромської громади Мирослав Горват, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, декілька вагонів, які зупинилися прямісінько біля будинків, можуть завалити стіни.

"Ми викликали правоохоронні служби, тут працюють фахівці. Ситуацію треба ліквідувати, адже декілька вагонів, які зупинилися неподалік від будівель і нахилилися, можуть обвалити стіни будинків у ромському поселенні", — написав він.

Як повідомляє Укрінформ, у поліції заявили, що на місце події виїхала слідчо-оперативна група — для забезпечення громадського порядку та врегулювання ситуації. Деталі обіцяють повідомити пізніше.

Згодом Горват додав, що станом на 12:00 один із вагонів змогли відтягнути. Другий вагон, який нахилений до будинку — "зараз вирішують як краще вирівняти і поставити в колію".

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...