Шлях до пекла: В Умані познущались з розп'яття Христа

Поліція з'ясовує подробиці інциденту.

Ілюстрація:http://vgolos.com.ua/

У місті Умань Черкаської області невідомі осквернили розп'яття Христа. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіціі в Черкаській області, зазначають Патріоти України.

"У місті Умані на березі ставка пошкоджено гіпсове розп'яття Ісуса Христа, встановлене на дерев'яному хресті", - повідомили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками). За вчинення таких дій передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка "Титаніка" і "Володаря перснів": Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...