Шок! 17-річний підліток через собаку вбив пенсіонерку

Підліток прийшов до односельчанки з метою повернути свого зниклого раніше пса, сварка переросла в бійку, а в результаті якої юнак скоїв убивство.

Собака стала причиною жорстокого вбивства. Фото: ЖЖ.

Сьогодні, 21 червня, стало відомо про вбивство жінки в Бердичівському районі Житомирської області. Згідно з інформацією, наданою відділом комунікації ГУ Нацполіціі в Житомирській області, 17-річний підліток позбавив життя 60-річну жінку з того ж села, що і він, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як з'ясувалося, конфлікт між молодим хлопцем і жінкою пенсійного віку виник через собаку. Підліток прийшов до односельчанки з метою повернути свого зниклого раніше пса.

Повідомляється, що суперечка між жителями села під Житомиром переросла в бійку, в ході якої 17-річний хлопець вихопив ніж з рук односельчанки і почав завдавати їй ударів в живіт.

Після цього інциденту підліток втік з місця злочину. Жінка від отриманих травм померла. Через деякий час неповнолітній вбивця був затриманий.

В даний час правоохоронці проводять досудові слідства з метою з'ясування всіх обставин і причин того, що сталося. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...