Шок: На Львівщині дітей шкільним автобусом перевозив п'яний водій (відео)

Драгер, яким перевірили стан водія, показав, що вміст алкоголю в крові чоловіка перевищує норму в понад 7 разів.

На Львівщині дітей возив п'яний водій. Фото: market.lardi-trans.com.На Львівщині патрульні зупинили нетверезого водія шкільного автобуса, який віз учнів. Про це повідомили у прес-службі поліції Львова, передають Патріоти України.

Інцидент трапився 18 травня поблизу села Волиця. Екіпаж патрульної поліції отримавши орієнтування про нетверезого водія, зупинив шкільний автобус. У цей момент в салоні перебувало близько двадцяти учнів.

Як зазначили у поліції, учні прямували з пікніка. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили в нього очевидні ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти перевірку.

- Результат вразив інспекторів. Прилад драгер показав, що вміст алкоголю в крові чоловіка перевищує норму в понад 7 разів, а саме – 1,43 проміле. Водій підтвердив, що випив вина, – додали у поліції.

На 61-річного чоловіка патрульні склали протокол.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...