Шокуючий інцидент: У мережі з'явилося відео наїзду авто поліції на жінку у Запоріжжі (відео, 16+)

Постраждала жінка прооперована і знаходиться без свідомості на штучній вентиляції легенів. У пацієнтки діагностовано перелом основи черепа і численні травми.

Скрін відео

З'явилося повне відео наїзду авто запорізьких патрульних на 30-річну жінку, яка сталася 7 травня. Джерело повідомило, що відразу після інциденту під час допитів ці кадри видаляли з телефонів свідків працівники Заводського районного відділення поліції. Про це пише сайт Громадське ТБ Запоріжжя, зазначають Патріоти України.

Постраждалу доставили в 5-у міську лікарню. Зараз вона прооперована і знаходиться без свідомості на штучній вентиляції легенів. У пацієнтки діагностовано перелом основи черепа і численні травми. Про це повідомив заступник головного лікаря Олег Великий.

Він також додав, що потерпіла перебувала в стані алкогольного сп'яніння і, швидше за все, вживала наркотики, що значно ускладнить її одужання. За словами лікаря, пацієнтку відвідує її співмешканець. ЗМІ повідомляли про те, що у потерпілої троє дітей.

Зараз перевірка інциденту проводиться комісією на чолі з начальником управління патрульної поліції Романом Пилипенком. На час її роботи поліцейський, який скоїв наїзд, відсторонений від виконання обов'язків, повідомили в поліції. Від інших коментарів поліцейські утримуються протягом уже трьох днів.

За інформацією ЗМІ, між групою людей і патрульними стався конфлікт. Поліцейські затримали чоловіка за підозрою в пограбуванні, повідомляє Depo. Запоріжжя з посиланням на власні джерела. Потерпіла намагалася захистити затриманого.

Потім компанія оточила автомобіль і заблокувала його рух. За попередніми даними, авто патрульних наїхало на ногу жінці, після чого вона впала головою на асфальт. Потім машина її переїхала переднім колесом. Патрульні намагалися допомогти постраждалій до прибуття "швидкої".

УВАГА! Відео містить шокуючі кадри! Не рекомендується до перегляду людям зі слабкою психікою і вагітним!

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...