Шукали один одного усюди три роки: Зворушлива зустріч хазяїна із загубленим собакою (фото, відео)

Песика за цей час встигли маркувати як безпритульного, а допомогли щасливій зустрічі працівники театру, які побачили оголошення про загублену тварину.

Георгій та Джордж були на сьомому небі від щастя. Фото: скріншот з відео.

7 жовтня 2018-го Георгій Березіані, 62 роки, із Грузії знайшов на вулицях Тбілісі свого пса Джорджа. Собака загубися 3 роки тому. Весь цей час хазяїн не переставав його шукати, передають Патріоти України.

Георгій розвішував на вулицях оголошення з фотографіями собаки та проханням допомогти знайти улюбленця. Часто чоловік сам ходив вулицями, сподіваючись натрапити на пса.

Через 3 роки йому подзвонили працівники оперного театру. Сказали, що біля будівлі ходить пес, дуже схожий на того, якого він шукає. Георгій одразу ж сів у автобус і поїхав до опери.

Вийшов з автобуса і на тротуарі під деревом побачив собаку. Пес спав. Георгій покликав його, пес прокинувся і впізнав хазяїна. Зрадів і кинувся в обійми. "Джордж, це дійсно ти? Джордж, це ти! Дорогий хлопчик, як ти, хлопчику?" - зрадів хазяїн і забрав собаку додому.

Жовтий ярлик на вусі собаки означає, що собаку маркували працівники служби контролю за безпритульними тваринами. Його вакцинували і відпустили.

Джерело: Daily Mail

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...