Шукали українських диверсантів: У "ДНР" провели шмон нічного Донецька, схопили сотні чесних п'яниць

Були складені 164 протоколи про розпивання алкоголю в заборонених законом місцях або знаходженні в нетверезому вигляді в громадському місці. Крім того, було складено 9 протоколів про дрібне хуліганство і 3 про злісну непокору поліції.

Ілюстрація:lifedon.com.ua

Так звана "поліція ДНР" з 23 по 25 липня провела в підконтрольних бойовикам містах чергову операцію "Нічне місто" для "виявлення ДРГ і недопущення скоєння злочинів і правопорушень в нічний час". Про це повідомляє прес-служба так званої "МВС ДНР", інформують Патріоти України за матеріалами Donbass.ua.

В ході відпрацювання "поліцейські ДНР" затримали 529 осіб за порушення комендантської години, ще 4 осіб були затримані за підозрою в скоєнні злочинів.

Були складені 164 протоколи про розпивання алкоголю в заборонених законом місцях або знаходженні в нетверезому вигляді в громадському місці. Крім того, було складено 9 протоколів про дрібне хуліганство і 3 про злісну непокору поліції.

Співробітники "ДАІ" склали 155 адміністративних протоколів, 54 з них за фактом водіння в нетверезому стані, 43 автомобілі затримано за порушення Правил дорожнього руху.

Комендантська година в "ДНР" діє з 23:00 до 5:00 щодня. Місцева "влада" може встановлювати власний час дії обмеження. Під час комендантської години знаходитися на вулиці можуть тільки представники "силових структур" і мирні жителі з відповідним дозволом.

Згідно з "законодавством ДНР", порушення комендантської години є адміністративним правопорушенням. Людей за це можуть затримувати на 14 діб.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...