Сім'ї загиблих поліцейських отримають грошову допомогу, - Аваков

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вже прийняв відповідне рішення

Фото: "Ліга.Нет"

Сім'ї загиблих в Дніпрі поліцейських Артема Кутушева і Ольги Макаренко отримають грошову допомогу. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на "ЛІГА.Нет".

За його словами, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вже прийняв відповідне рішення. Аваков додав, що мова йде про грошову виплату.

Вранці 25 вересня в Дніпрі біля автовокзалу водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив патрульного поліцейського. Злочинець зник з місця події. Співробітник патрульної поліції Артем Кутушев загинув на місці. Пізніше в лікарні померла поранена злочинцем Ольга Макаренко. Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного у вбивстві поліцейських в Дніпрі затримали з пораненням.

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.