Сім'я екс-міністра Януковича у РФ розгорнула торгівлю "кращими кобелями Росії"

​Ціна собак породи "мальтезе", якими торгує дружина Віталія Захарченка, що був міністром МВС, стартує від 40 тисяч рублів, це близько 16 тисяч гривень.

Собаки породи "Мальтезе" дуже популярні. Фото:lifedog.ru

Дружина екс-глави МВС України Віталія Захарченка Людмила взялася за старе – відкрила в Москві розплідник і торгує собаками. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Ціна одного цуценяти на сайті Людмили Захарченко стартує від 40-50 тисяч рублів, що становить приблизно 16-21 тисячі гривень.

Як відомо, після Євромайдану Віталій Захарченко з дружиною Людмилою, донькою Вікторією і її чоловіком Іллею втекли до Москви. Людмила ще протягом півроку торгувала тваринами в Україні, а в грудні 2014 стало відомо, що вона продала розплідник. Як виявилося, вона просто перевезла тварин в столицю Росії, а зараз роз'їжджає по міжнародних виставках.

На сайті Людмили Захарченко є інформація, що собаки були представлені на "Чемпіонаті світу 2016", який проходив в Росії, а місяць тому собаки побували на виставці в Південній Кореї.

В інтернеті її титуловані собаки продаються за ціною в 40-50 тисяч гривень. Серед заслуг вихованців перераховані перемоги в таких номінаціях як "Краща собака Росії", "Кращий кобель Росії", а також "Краще цуценя".

"Намагаються ускладнити життя": Юрист назвав категорію українців за кордоном, на яких спрямовані основні обмеження від МЗС

четвер, 2 травень 2024, 17:30

Обмеження, які ввело Міністерство закордонних справ України на оформлення документів за кордоном, насамперед стосуються чоловіків, які незаконно виїхали з країни. Таким чином влада намагається ускладнити життя ухилянтам, передають Патріоти України. Про...

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...