"С*ка, вали отсюда": В Одесі побилися Діди Морози (відео 16+)

Бійка супроводжувалася криками жінок і сльозами дітей.

Бійка Дідів Морозів у центрі Одеси. Фото: скріншот з відео.

У центрі Одеси два Діди Морози влаштували бійку в присутності дітей і жінок. Під ялинкою на Дерибасівській позував перший Дід Мороз (Тимур) із чоловіком і дитиною. Чоловік підійшов до другого Діда Мороза (Мустафи) і попросив їх сфотографувати в компанії Тимура, повідомили Патріоти України.

Після цього Діди Морози почали ображати і виганяти один одного з-під ялинки. Зі словами "с*ка, вали звідси" вони кинулися один на одного, і почалася бійка. Вона супроводжувалася криками жінок і сльозами дітей.

Під час перепалки Дідів Морозів підійшла Снігуронька і запитала Тимура, чи збирається той платити. Як пізніше пояснив Тимур журналістам, саме вона "знімає" мзду з артистів і "тваринників" - нібито в інтересах когось із міського керівництва.

"Це помічник інспектора "Муніципальної варти". Вона збирає данину! Неофіційно. Я вже четвертий рік працюю на Дерибасівській Дідом Морозом. Ми не обкладаємося жодною даниною, жодними податками. Дідів Морозів ні за царя-батюшки, ні при "червоних", ніхто ніколи не чіпав. До мене підійшли і вимагають від мене данину, це, чесно кажучи, нахабство, свавілля і обман три в одному! Людина тут отримує крихти, а вимагають у рази більше! Є такий інспектор Дурікін Сергій Павлович, якому я платив гроші за "баскетбол" (влітку був такий атракціон на Дерибасівській), а зараз, коли я відмовився платити, а беруть вони гроші не безпосередньо, а через третіх осіб... Влітку - це дівчина, яка займається голубами, взимку - Снігуронька. А я платити відмовився. І зараз ви бачили їхню реакцію", - заявив Тимур.

В "Муніципальній варті" журналістам підтвердили, що Дурікін у них працює. "Зона його відповідальності - Дерибасівська. Він підходив до Дідів Морозів, просив культурно поводитися, тому що були скарги на них. Що стосується поборів, то це неможливо: не в його повноваженнях дозволяти або забороняти таку діяльність, як він може з них брати гроші?".

Джерело: Думская

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...