Скандал через "добрих ДНРівців" і "криваву хунту": Нацрада позапланово перевірить телеканал Ахметова

Остаточне рішення про трансляцію скандального серіалу "Не зарікайся" буде винесено вже наступного тижня.

Телеканал "Україна" чекає позапланова перевірка. Ілюстрація:www.segodnya.uaНаціональна рада України з питань телебачення і радіомовлення проведе позапланову перевірку телеканалу найбільшого українського бізнесмена Ріната Ахметова "Україна" через серіал про бойовиків Донбасу. Про це заявив член Нацтелерадіо Сергій Костинский в ефірі 5 каналу, інформують Патріоти України.

"На цей четвер виношу проект рішення про проведення позапланової перевірки. Така процедура, адже ми не можемо виносити будь-яке рішення без перевірки, і я сподіваюся, що на наступному тижні, в четвер, ми вже винесемо остаточне рішення про трансляцію цього серіалу на телеканалі "Україна", - сказав він.

Нагадаємо, в Мережі розгорається новий скандал навколо трансляції телеканалом "Україна" серіалу "Не зарікайся". Користувачі активно обговорюють цей серіал. В основі однієї з сюжетних ліній лежить історія про те, як українського військовослужбовця взяли в полон бойовики "ЛНР".

Його мати в Києві викрала малолітнього сина одного з бойовиків "ЛНР". Хлопчик в серіалі разом з мамою приїхали до Києва, бо в Донецьку їх будинок зруйнували. Батько хлопчика пішов до лав незаконних збройних формувань.

Пізніше глава Держагентства з питань кіно Пилип Іллєнко заявив, що експертну комісію, яка не знайшла порушень у скандальному серіалі ТРК Україна "Не зарікайся", продовживши його прокатне посвідчення, розпускають.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...