Скандал на Одещині: У мережу потрапило відео, у якому педагог била та ображала дітей

До користувачів мережі звернулися з проханням допомогти встановити особу важкої на руку жінки-"педагога".

Скрін відео

У селі Великий Дальник Біляївського району Одеської області розгорівся скандал через те, що педагог била і ображала дітей. Відповідна інформація розміщена в групі "Захист прав дітей" в Facebook, передають Патріоти України.

"Нам надіслали відео, на якому зафіксований факт насильства щодо дитини... Жінку, судячи з відео, звуть Раїса Тихонівна. Бабусю побитого хлопчика звуть Люда... Прохання до батьків потерпілих дітей (а їх було безліч) не мовчати і звертатися в поліцію", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що допис активно коментують в мережі.

"Кошмар", "Невже ці діти вдома нічого не розповідають?", "Від одного тільки початку у мене мало серце не стало, бідне дитя", - пишуть в мережі.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...