Скандал на Прикарпатті: Вчителька вдарила школярку головою об трубу

"Вчителька взялася бити Олю. Схопила її за волосся, штовхнула до труби головою. Донька закрила обличчя руками, а та вдарила її до коліна головою, била по нирках, куди попало. Дитина подряпана, у крові, завтра підемо знімати побої», - батько дівчинки.

 Оля - відмінниця у школі, їздить на олімпіади, веде шкільні вечори. Фото: Соцмережі.

У селищі Задністрянське Івано-Франківської області вчителька фізкультури побила ученицю іншої школи через конфлікт під час баскетбольного турніру між навчальними закладами району, розказав Петро Дем'яній, батько дівчинки. Про цю подію повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Петро Дем’яній повідомив, що його доньку побила вчителька фізкультури з іншої школи – тільки через те, що дитина допомогла своїй команді виграти у баскетбольному турнірі. Цей інцидент підняв на ноги місцеві сільську та районну ради, а вже завтра батьки поведуть 15-річну Ольгу знімати побої.

Батько каже, вчителька била дитину головою об металеву трубу, а коли та закривалась руками, – додавала колінами, куди влучала…

У вівторок, 22 березня, у селищі Задністрянську Галицького району відбувся турнір з баскетболу між школами району. Третє місце посіла команда із села Лани, в якій і грає Ольга Дем’яній. Дівчинці вдалися кілька кидків, тож була задоволена своєю грою. Тим більше, що команда перемогла суперників із села Насташине, які звикли бути першими. Але радість спортивному досягненню для Олі тривала недовго.

«Після змагань діти пішли в роздягалку, фізрук десь затримався. У цей час увірвалася вчителька фізкультури села Насташине разом зі своєю ученицею, – говорить батько потерпілої. – Вона почала розкидати дітей зі словами: «Ми вас тут зараз навчимо, як треба грати». При цьому нецензурно лаялась. Моя донька сказала, що її команда перемогла, бо вміє грати. Тоді вчителька взялася бити Олю. Схопила її за волосся, штовхнула до труби головою. Донька закрила обличчя руками, а та вдарила її до коліна головою, била по нирках, куди попало. Дитина подряпана, у крові, завтра підемо знімати побої».

Батько звернувся до директора школи Ланів, той одразу повідомив про все у районну раду та РДА.

«Завтра у мене мають бути керівники навчальних закладів, будемо все з’ясовувати і робити висновки, – каже Іван Матейко, начальник відділу освіти Галицької РДА. – До мене звернулися вчителі, які були на цьому турнірі. Я спочатку буду розмовляти з керівниками і безпосередніми учасниками конфлікту».

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...