Скандал навколо "Інтеру": Шендерович розповів, що потрібно робити каналу для порятунку репутації

"Не треба давати озброєним людям змінювати редакційну політику", - Шендерович.

Акція протесту біля будівлі телеканалу "Інтер". Фото: Обозреватель.Телеканалу "Інтер" не потрібно міняти редакційну політику через блокування його офісу активістами полку "Азов". Таку думку в ефірі "Ехо Москви" висловив російський письменник і публіцист Віктор Шендерович, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я не хочу сказати ні проти телеканалу Інтер, ні за, я його не дивлюся, я ніякої думки свого про це не маю. Але ось цей" караул втомився", ось ці озброєні люди біля стін редакції, яким не подобається редакційна політика ... Сьогодні підійдуть ці озброєні, яким не подобається, потім інші озброєні ", - зазначив він.

"Не треба починати. Не треба давати озброєним людям змінювати редакційну політику.", - додав Шендерович.

Як повідомлялося в ЗМІ, 25 лютого представники полку "АЗОВ" заблокували будівлю телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській. Пізніше "Інтер" звернувся до Президента України Петра Порошенка, вимагаючи від нього захисту.

Нагадаємо, що 21 лютого випусковий редактор програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" Марія Столярова опинилася в центрі гучного скандалу. Під час включення з Майдану вона перервала трансляцію зі словами "Ну-ка, давайте закінчуйте цю х * йню".

У коментарі Столярова пояснила свою нецензурну лексику в ефірі програми "технічним браком". 24 лютого СБУ оголосила про видворення Столярова з України.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...