Скандал: П'яні штабні щури 93-ї бригади ображали рядових солдатів (відео)

Рядові солдати затримали в розташуванні бригади і передали в руки ВСП двох офіцерів з числа командного складу в стані глибокого алкогольного сп'яніння, а саме гвардії полковника Полякова і гвардії майора Котія.

Рядові змушені були затримати  п'яних офіцерів. Скріншот.

У Черкаській області 9 липня рядові військовослужбовці 93-ї Окремої механізованої бригади затримали і передали Військовій службі правопорядку двох своїх офіцерів, які перебували в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє волонтер Катерина Бережна на своїй сторінці в Facebook, пишуть Патріоти України.

"...рядові солдати затримали у розташуванні бригади і передали в руки ВСП двох офіцерів з числа командного складу в стані глибокого алкогольного сп'яніння, а саме гвардії полковника Полякова і гвардії майора Котія. Рядові. Офіцерів. У ВСП. За п'янку", - зазначила волонтер.

Також вона опублікувала відео затримання майора Котія. Наприкінці цього відео присутній аудіозапис із затримання полковника Полякова.

"Виявляється, що ці штабні "герої" не тільки взяли на груди, а в такому вигляді дозволили собі ображати бійців, які з честю виконали свої завдання в ДАП і більше року тримали позиції в районі Донецького аеропорту. Погони в цьому житті вирішують не все. Потрібна розголос! Зараз на хлопців намагаються чинити тиск, що б зам'яти ситуацію. Не можна цього допустити", - підкреслила Бережна.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...