Скандал у Борисполі: 11-річну дочку загиблого Героя України образили в соцмережі (відео)

Доньці Костянтина Могилка, який ціною власного життя врятував життя людей у Слов'янську, почали надходити непристойні повідомлення про батька.

Вероніка Могилко. Фото: скрін відео

В одній зі шкіл Борисполя на Київщині стався скандал - семикласник Ян почав писати непристойні повідомлення в соцмережі дочці загиблого Героя України Костянтина Могилка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на СТБ.

11-річна дочка Могилка Вероніка розповіла, що їй в соцмережі написав знайомий з 7 класу. "Він писав про мого тата різні жахливі повідомлення. Що він не герой, а десь їздить під Слов'янськом і займається непристойними речами", - говорить школярка.

У школі відзначають, що підліток, який писав Вероніці повідомлення, дуже агресивний - зокрема, б'є однокласників і погрожує їм.

Підліток поводиться у школі агресивно

Мама Вероніки написала заяву в поліцію про приниження честі та гідності загиблого чоловіка.

Як повідомлялося раніше, Костянтин Могилко був командиром екіпажу збитого 6 червня 2014 року над Слов'янськом транспортного літака АН-30Б. Коли літак почав падати на житлові квартали Слов'янська, пілот ціною власного життя направив його за межі міста.

Костянтин Могилко за вчинений подвиг був удостоєний звання Героя України.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...