Скандал у Горішніх Плавнях: Поліція захищає винних у побитті кіборга - волонтерка

Лейтенант, який веде справу, і робить заяви, чітко зайняв сторону сепаратистів. Але ми зупинятися не збираємось, і хочемо посадити цю компанію злочинців”, – запевнила Ксенія Бикова.

Ілюстрація:kievsmi.net

У Горішніх Плавнях серед ночі жорстоко побили бійця АТО, який проводив сестру, однак правоохоронні органи населеного пункту намагаються завадити покаранню винних. Про це ІНФОРМАТОРу розповіла волонтер Ксенія Бикова, передають Патріоти України.

“Учора десь у першій годині ночі Дмитро проводив сестру з гостей. На вулиці до них причепилася компанія з 9-10 людей. Про причину конфлікту наразі невідомо. Якась жінка крикнула – “не чіпайте його – це атошник”. Та це ще більше розізлило компанію, і вони ще агресивніше накинулись на нього з криками “ах, атошник! Как же вы задолбали, атошники!”. І почали його бити. Потім душили. Ці сліди чітко видні на шиї, лиці та по всьому тілі. У тому числі від мотузки”, – повідомила волонтер.

“Насторожує позиція МВС – спочатку вони взагалі не хотіли приймати заяву потерпілого. Потім сказали, що компанії загрожує штраф приблизно у 800 гривень. Одним словом – почали розвалювати справу навіть не відкривши її. Вони провели експертизу, заявивши, що боєць, начебто, був п’яний.

Цю ж інформацію вони публічно оприлюднили. Це при тому, що постраждалий Дмитро взагалі не вживає алкоголю. Я так думаю, що в числі тих, хто бив бійця, був якийся начальник, або його родич”, – повідомила вона.

“Ми пригрозили МВС розслідуванням СБУ, і не збираємось спускати справу. Лейтенант, який веде справу, і робить заяви, чітко зайняв сторону сепаратистів-злочинців. Але ми зупинятися не збираємось, і хочемо посадити цю компанію злочинців-сепаратистів”, – підсумувала волонтерка.

Як відомо, Ксенія учора оприлюднила на своїй сторінці у Facebook повідомлення про інцидент. Допис набрав 4,5 тисячі репостів і привернув увагу ЗМІ та громадськості.

Високопосадовці Міністерства внутрішніх справ наразі не прокоментували інцидент у Горішніх Плавнях.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...