"Скандал во время реклам": Російські актори побилися в прямому ефірі на росТБ (відео)

Після інциденту Тетяна Васильєва та Станіслав Садальський заявили, що це була нібито сцена з їх нового театрального спектаклю.

Садальский накинувся на Тетяну Васильєву. Скріншот.Одіозний російський актор Стас Садальський і народна артистка Росії Тетяна Васильєва побилися у прямому ефірі телепередачі "Сьогодні ввечері". Коли ж пару вгамували, артисти заявили, що це була нібито сцена з їхнього нового театрального спектаклю, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Спочатку в студії телепередачі зібралися Тетяна Васильєва, а також її друзі та близькі. Наскільки відомо, був запрошений і Стас Садальський. Однак, як зазначила Васильєва, з деяких причин, вона не хотіла бачити свого колегу і сподівалася, що він не прийде.

Через деякий час Садальський таки з'явився у студії. Васильєва попрямувалау сторону актора, який зустрів її зі словами "Ну привіт, цілуй". Однак замість поцілунку був ляпас. У відповідь одіозний артист накинувся на актрису в спробах схопити її за шию, повалив Васильєву на стіл і розбив стакан з водою, який стояв на ньому.

Коли ведучий і гості студії кинулися розбороняти акторів, вони стали сміятися і заявили, що тільки що нібито розіграли одну зі сцен своєї нової спільної вистави.

Дочка Васильєвої, яка також перебувала в студії, заступилася за матір і вилаялася на адресу Садальського. Почувши про те, що це була сценка, дівчина розплакалася і вибігла із залу.


У мережі припустили, що артисти насправді посварилися, а версія про сценку була брехнею.

"Лише дочка зрозуміла, що ж відбулося насправді. А шкода", - зазначили в одному з коментарів у мережі.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...