Скандальну суддю Царевич знову "застукали" у Печерському суді

Оксана Царевич, яка відбирала права у учасників "Автомайдану", знову з'являється на колишньому місці роботи

Фото: "2+2"Суддя Оксана Царевич, незважаючи на те, що ВРЮ направила Президенту подання про її звільнення, досі не покидає Печерський суд. Кореспондент ТСН зустрів Царевич в будівлі суду вже після завершення робочого дня 23 вересня, повідомляють Патріоти України.

Вона зупинилася перед дверима з написом "Вхід строго заборонений. Службове приміщення". На питання, що вона робить в суді, Царевич сказала: "Може, речі свої збираю, а може, і ні".

Також Царевич відмовилася розповісти, чи знайшла вона роботу. При цьому суддя сказала, що не шкодує ні про одне своє рішення, прийняте під час роботи в суді. "Про жодне своє рішення я не шкодую", - заявила вона. Після того, як Царевич вийшла з будівлі суду, вона спустилася у метро. За її словами, автомобіля у неї немає, і вона завжди користувалася метро.

Нагадаємо, наприкінці березня 2016 року Вища кваліфікаційна комісія суддів України відклала розгляд справи судді Печерського суду Оксани Царевич про рекомендацію призначення її суддею безстроково до того моменту, поки суд не винесе вирок по її справі щодо переслідування "Автомайдану".

Дисциплінарна секція ВРЮ рекомендує Вищій раді юстиції відкрити дисциплінарні справи стосовно судді Печерського райсуду Києва Оксани Царевич та суддів Шевченківського райсуду Валентини Маліновської за переслідування активістів Євромайдану. 15 вересня Вища рада юстиції схвалила звільнення за порушення присяги судді Печерського райсуду Києва Оксани Царевич.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...