Скажи, яке морозиво ти любиш, і я скажу, хто ти: Вчені виявили зв'язок між смаковими уподобаннями і характером

Любителі ванільного морозива імпульсивні і люблять ідеалізувати навколишній світ, а ось фруктовий лід вибирають песимісти і люди з аналітичним складом розуму.

Морозиво. Фото: Xvatit.com.

Дослідник із США провів дослідження і виявили, що смакові переваги людини можуть розповісти про його характер, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Невролог Алан Хірш вважає, що любителі ванільного морозива зазвичай різнобічно розвинені особистості, вони імпульсивні і люблять ідеалізувати навколишній світ. Також ці люди покладаються на свою інтуїцію і люблять ризикувати.

Шоколадне морозиво люблять люди енергійні і емоційні, у яких добре розвинені комунікативні навички. Морозиво зі смаком кави вибирають люди, які не хочуть дбати про завтрашній день, а живуть тільки сьогоднішнім.

Прихильники полуничного морозива вдумливі, толерантні і віддані своїй справі і людям. Фруктовий лід вибирають песимісти, у яких аналітичний склад розуму і вони з легкістю приймають важливі рішення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...