"Схиляючи голову перед рідними загиблих українських патріотів я розумію, що немає і не буде нам ніякого прощення" - Сотник звернувся до українців з нагоди Дня незалежності (відео)

Російський журналіст висловив упевненість в неминучій перемозі України у боротьбі за власну свободу.

Олександр Сотник. Фото:apostrophe.com.ua

Незалежний журналіст Росії Олександр Сотник записав звернення до українців в День Незалежності, в якому висловив упевненість в їх неминучій перемозі у боротьбі за свободу. Відео опубліковано 24 серпня на каналі Sotnik-TV у відеохостингу Youtube, передають Патріоти України.

У ролику журналіст також застеріг українців від помилок, які зробила Росія, отримавши "шалений шанс" на початку 90-х років.

"Є гріхи, за які немає прощення, скільки ти їх не вимолюй. Схиляючи голову перед рідними загиблих українських патріотів я розумію, що немає і не буде нам ніякого прощення", - сказав Сотник.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...