Скоро "дубль два"? Тезка Путіна помер прямо на засіданні "Єдиної Росії"

Причиною смерті став, імовірно інфаркт.

Врятувати тезку Путіна не вдалося. Ілюстрація:ua.krymr.com

У столиці Республіки Бурятія місті Улан-Уде в будівлі мерії помер член партії «Єдина Росія» Сергій Путін. Про це повідомляє місцеве видання «Номер один», передають Патріоти України з посиланням на Новый регион.

Імовірно Путін помер від інфаркту. Відзначається, що він прибув на партійне засідання «Єдиної Росії» 19 листопада, будучи секретарем первинного відділення партії в Улан-Уде і педагогом однієї з міських шкіл.

Згідно з попереднім діагнозом, прямо на партійному засіданні у чоловіка стався повторний інфаркт. Прибулі медики на місці намагалися реанімувати Путіна, але безрезультатно.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...