Скотиняки скотиняку дотискають, або провал "великого комбінатора": Подробиці з продажем скандального Мерседеса Ляшка

Жінка, якій лідер РПЛ нібито продав авто заявила, що її паспорт, ідентифікаційний код та інші дані просто використовують.
Олег Ляшко. Фото: РБК.

Національне антикорупційне бюро виявило підробку документів щодо продажу головою Радикальної партії 45-річним Олегом Ляшком автомобіля "Мерседес-Бенц". Про це йдеться у висновках Солом'янського районного суду Києва від 18 квітня, повідомляють Патріоти України із посиланням на сайт "ЛБ.ua".

В електронній декларації за 2015 рік Олег Ляшко вказав отримання 2,2 млн грн прибутку від продажу машини. Нібито купила авто кандидат від Радикальної партії на позачергових виборах 2014-го Вероніка В'юн, 43 роки. Вона цю інформацію спростувала.

— Про "купівлю автомобіля" дізналася від слідчих НАБУ, — розповіла жінка журналістам програми "ТСН". — Я досі за реєстрами є власницею цього авто. Мій паспорт, ідентифікаційний код та інші дані просто використовують. Добре, що не було жодних ДТП на цій машині, бо я довго доводила би, що вона не моя.

"Це повна маячня. Я своє авто продав 2015 року, з того часу ним не користуюся. У березні 2017-го НАБУ порушило справу за начебто незаконне придбання мною будинку. Уже травень 2018-го — де справа, якщо справді був злочин? Коли вони обісралися з будинком, тепер вигадують справу про машину. Завтра, коли розвалиться і ця брехня, вони порушать справу проти моїх собак за те, що я їх добре доглядаю", — написав Олег Ляшко у "Фейсбуку" 4 травня.

НАБУ проводило експертизу в рамках розслідування можливого незаконного збагачення лідера "радикалів". Олег Ляшко за 2017 рік додав до статків 20,6 млн грн. Із них — 571 тис. виграв у лотерею, 17,7 млн отримав на оренді й продажу нерухомості. Купив будинок у селищі Козин під Києвом за 11,2 млн і 65 соток землі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...