Скрепам більше нічим пишатися: Для реклами ЧС-2018 російський канал використав фото порноакторки

Як виявилося, дівчина отримала популярність завдяки своїм зйомкам для Playboy та участі у свінг-вечірках.

Наталія Немчинова. Фото:Мертві бджоли

Російський перший канал використовував в рекламі прямих трансляцій матчів ЧС 2018 відому актрису фільмів для дорослих Наталію Немчинову. Про те, чим насправді дівчина заробляє собі на життя, дізналися користувачі соціальних мереж, передають Патріоти України.

Вони ідентифікували дівчину за її паспортом вболівальника, який потрапив у кадр під час одного з матчів.

Багато ЗМІ, які публікували її фотографії, стали прибирати знімки Немчинової зі своїх матеріалів. Раніше вона мелькала в російських і зарубіжних репортажах, а також її фотографія красувалася в промоутерських матеріалах, наприклад, в розкладі ігор в Самарі.

Як повідомляє Twitter- сайт "Двач", перший російський канал також позбувся зображень Немчинової. Замість неї в рекламі тепер фігурує інша дівчина. Їй на голову одягли кокошник і на щоці намалювали серце в кольорах прапора Росії.

Відомо, що Наталі Немчиновій 28 років. У неї є титул Міс Москва 2007. З 2016 дівчина працює в порнобізнесі та у неї багато псевдонімів - Даніка, Делайя Джі, Аннабель, Аманда, Ася і інші. Її знають за кордоном, бо вона свого часу знімалася для Playboy і брала участь в свінг-вечірках.
Джерело: РБК-Styler

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...