Скрепам не до свята: Чоловіків Криму "порадували" цінами на квіти до 8 Березня (фото)

За останній рік вартість квітів у Севастополі зросла утричі.

У тимчасово окупованому Севастополі за рік квіти подорожчали в три рази. Про це пишуть Новости Севастополя, інформують Патріоти України.

"Скромний букет фрезії з трьох тоненьких гілочок обійдеться в 500 рублів. І знижок не роблять. У 2015 році букет фрезій обходився чоловікам в 150 рублів", - зазначають журналісти видання, які дізналися ціни в місті.

Вартість нарцисів стартує від 10-15 рублів за штуку. Ціна на букети з трьох гілочок гіацинта стандартна практично у всіх продавців - 100 рублів. Однак є й такі, які одну гілочку продають за 150 рублів.

За один тюльпан квіткарі просять від 50 до 80 рублів. Букет з трьох звичайних тюльпанів можна знайти за 150 рублів. Якщо до нього додадуть гілочку мімози - ціна автоматично стає 250 рублів.

За кримські невисокі троянди (близько 45-50 см у висоту) доведеться викласти по 120-200 рублів за штуку, і чим довші - тим дорожчі.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...