Скрепам не під силу: У Москві приготування рекордного млинця закінчилося невдачею

Кулінарний виріб втратив еластичність, підгорів і розсипався на очах.

Рекорду встановити не змогли. Фото: ЗМІСпечений в Москві триметровий млинець, який претендував на рекорд Росії, підгорів і розвалився. Про це пише "Російська служба новин", повідомляють Патріоти України.

Повідомляється, що хлібопіки занадто розігріли плиту, через що кулінарний виріб втратив еластичність і розсипався на очах.

Проте, глядачі з'їли його, не встигнувши навіть сфотографувати. Гігантський млинець вирішили спекти в день Масляної в саду "Ермітаж". На приготування пішло 40 кг тіста. Однак рекорд Росії не вдався.

Відзначається, що різні міста Росії на Масляну намагаються спекти млинець гігантського розміру вже не в перший раз. Однак за 10 років ще нікому не вдалося перевернути виріб, що не розірвавши його.

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...