Скрепам не вгодили: У Росії День снігу скасували через снігопад

Нову дату свята обіцяли назвати протягом тижня.

Ілюстрація: fakty.ictv.uaНа російському острові Сахалін перенесли проведення всеросійського спортивного свята Дня снігу через сильну заметіль. Про це повідомило регіональне міністерство спорту та молодіжної політики, передають Патріоти України.

"Через погані погодні умови Всеросійський день снігу переноситься на наступні вихідні", - йдеться у повідомленні. Нову дату свята обіцяли назвати протягом тижня.

Зазначимо, що в рамках свята на гірськолижному курорті повинні були пройти змагання та майстер-класи з гірських лиж і сноуборду. Але через занадто сильний вітер центр закрили.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...