Скрепам по пиці: У Болгарії подаровану Росією ялинку "прикрасили" жовто-блакитними корабликами (фото, відео)

Організаторами виступили болгарські громадяни, яких обурив факт, що ялинка, подарунок від Москви, встановлена перед знаковою церквою Болгарії - храмом Святого Тижня.

У Болгарії ялинку росіян прикрасили із натяком. Фото: Укрінформ.

У столиці Болгарії, Софії, активісти "прикрасили" новорічну ялинку, подаровану урядом Москви, символічними корабликами з вимогою звільнити полонених українських моряків, повідомляють Патріоти України.

Як зазначається, акція відбулася біля собору Святої Тижня. "Організаторами виступили болгарські громадяни, яких обурив факт, що ялинка, подарунок від Москви, встановлена перед знаковою церквою Болгарії - храмом Святого Тижня. До акції приєдналися представники української громади, діаспори", - розповіли в організації "Всесвітній рух патріотів України".

Активісти приносили до ялинки жовті і сині кораблики. На багатьох з них були написані імена полонених, внаслідок російського акту агресії проти України в районі Керченської протоки, - українських військових моряків.

Джерело: Укрінформ

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...