Скрепка за десяток мільйонів "дерев'яних": Росіянка впевнена, що британці "озолотять" її за єдину спробу проституції (фотофакт)

20-річна "бізнесвумен" пояснила, що їй потрібні гроші на навчання

Фото: іноЗМІ

Оголошення з даними 20-річної росіянки з'явилося на одному з сайтів ескорт-послуг. Початкова ціна за її незайманість склала 130 500 фунтів стерлінгів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ua-reporter.com.

У британських ЗМІ дівчину називають Аріаною, але, ймовірно, вона приховує своє справжнє ім'я. Юна росіянка зізналася, що її батьки не знають про те, що відбувається.

20-річна "бізнесвумен" пояснила, що їй потрібні гроші на навчання. Вона планує вступити до університету за кордоном. Аріана розповіла, що намагалася знайти інші способи роздобути кошти, але продаж цноти виявився найпростішим і швидким.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...