Скрепна гостинність: У Росії пограбували відомого артиста, який приїхав на ЧС-2018

Злодії проникли в номер готелю 4 Seasons, де зупинився співак, і викрали у нього коштовностей на 50 мільйонів рублів.

Тепер Maluma краще розуміє росіян? Фото: соцмережі.

У Москві обікрали колумбійського співака Хуана Луїса Лондоньо, який відомий під псевдонімом Maluma, передають Патріоти України.

Злодії проникли в номер готелю 4 Seasons, в якому зупинився артист, і викрали у нього коштовностей на 50 мільйонів рублів (близько 800 тисяч доларів). Варто зазначити, що колумбієць покинув свій номер всього на 35 хвилин. За однією з версій Maluma, збирався робити подарунки місцевим дівчатам.

Найбільш цінними втратами стали годинник з райдужним циферблатом (70 000 $), годинник золотий з діамантами Пігнет (53 000 $) і браслет Картьє з рожевого золота (46 500 $). Повністю список вкрадених цінностей виглядає так:

Передбачалося, що Maluma виконає гімн чемпіонату світу-2018, але потім цю почесну місію поклали на Уілла Сміта. Maluma прибув до Росії, щоб повболівати за збірну Колумбії, яка виступає в групі Н з Польщею, Сенегалом і Японією.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...