Скрепна помста: У російському СІЗО підліток вбив однолітка за допомогою... кип'ятильника

Загиблий навіть не був сусідом по камері підозрюваного, але хитромудрий зловмисник все одно "дотягнувся" до нього, придумавши витончений спосіб розправи.

Кип'ятильник. Ілюстрація:http://fakty.ictv.ua

Слідчі Хабаровського краю РФ порушили кримінальну справу стосовно неповнолітнього арештанта, якого підозрюють у вбивстві ровесника прямо в камері ізолятора. Про це повідомляє портал postimees з посиланням на офіційний сайт крайового управління СК РФ, передають Патріоти України.

17-річний підозрюваний вже дав свідчення. Він заявив, що "не хотів вбивати підлітка, а тільки хотів заподіяти йому біль". Загиблий хлопець був фігурантом кримінальної справи про крадіжку.

Примітно, що потерпілий навіть не був сусідом по камері підозрюваного, але хитромудрий зловмисник все одно "дотягнувся" до нього, придумавши витончений спосіб розправи.

За попередніми даними, між двома 17-річними молодими людьми, які утримувалися в сусідніх камерах слідчого ізолятора Хабаровська, сталася сварка.

"Один з них вирішив помститися іншому, для чого вирвав шнур з кип'ятильника, вилку вставив в розетку, а два оголених дроти під'єднав до свого металевого ліжка, - йдеться в прес-релізі. - Ліжко зловмисника прикріплене до стіни металевим штирем. З протилежного боку до стіні також металевим штирем було прикріплене ліжко іншого підлітка".

В результаті таких маніпуляцій, коли потерпілий доторкнувся до ліжка, то отримав травму, від якої помер на місці.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно