Скрепне лікування: У Росії пацієнтам клініки роздали молитви та заповіді (фото)

Дівчина-реєстратор, яка розповсюджувала листівки, виявилася глибоко віруючою та відмовилася коментувати свої дії

Фото: pikabu.ru

Співробітниця реєстрації міської клінічної лікарні №40 в Єкатеринбурзі роздавала пацієнтам листівки із заповідями і молитвами разом з талонами в електронну чергу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на e1.ru.

"Ми знайшли цього реєстратора. Дівчина виявилася глибоко віруючою. Ми попросили її написати пояснювальну. Юридично вона нічого не порушила, але ми вважаємо, що медичний реєстратор на своєму робочому місці не має права виступати ні проповідником, ні вчителем для наших пацієнтів", - заявила прес-секретар лікарні Інна Абелінскене.

Відзначається, що жінка, яка поширювала листівки,відмовилася назвати число пацієнтів, яким вона видала роздруківки. Також вона не захотіла розповісти, як давно цим займається.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...