Скрепні "нанотехнології": У російському селі відремонтували дорогу багном і гноєм (фото)

Мешканцям села на Рязанщині доводиться нюхати на дорозі неприємний запах.

Фото:https://ya62.ru

У селі Реткіно Рязанського району в РФ розбиту дорогу відремонтували за допомогою грязюки з домішками гною. Про це журналістам розповіла мешканка села, передають Патріоти України з посиланням на портал YA62.ru.

За словами жінки, після дощу дорогу розвезло і тепер людям доводиться ходити по розкислому гною. Крім того, від дороги тхне неприємним запахом.

"Дорогу відремонтували, - розповіла місцева мешканка. - Тепер у нас кругом багно і огидний запах. Дзвонили в адміністрацію, там нам сказали, що нічого зробити в цій ситуації не можуть".

За словами жінки, місцева адміністрація сказала, що ремонт дороги ініціював колишній директор радгоспу, оскільки вона веде в бік кількох господарств. Але крім цього дорога проходить через приватний сектор, де живуть люди. Місцева мешканка зазначила, що по дорозі часто їздить, в тому числі, великогабаритний транспорт.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...