Скрепно, як в анекдоті: На Уралі сантехнік з судимістю "працював" гінекологом (відео)

31-річний чоловік одягав білий халат і спокійно працював серед медичного персоналу, а адміністрація лікарні схаменулася лише через кілька днів.

Фото:360tv.ru

У міській лікарні міста Первоуральска Свердловської області трапився скандал: полежавши в палаті з травмою і познайомившись з персоналом, 31-річний сантехнік вирішив "пограти в лікаря", одягнув білий халат і кілька днів приймав жінок під виглядом гінеколога, хірурга або терапевта. Про це розповідається на сайті російського каналу "360", передають Патріоти України.

"У жовтні він лежав у нас в травматологічному відділенні, добре орієнтується, багатьох лікарів знає по імені-по батькові. Він вів себе впевнено, ми думали, новий доктор з'явився в терапевтичному відділенні", - цитує телеканал пояснення головлікаря Миколи Шайдурова.

Хоча камери спостереження фіксували буквально кожен крок лжелікаря, він вів себе настільки впевнено, що підступу якийсь час не помічали ні пацієнти, ні медики. Коли адміністрація лікарні все ж схаменулася, на чоловіка заявили в поліцію, де швидко дізналися - раніше він був судимий.

Однак карати сантехніка за перевтілення у лікаря підстав немає, принаймні до надходження скарг від пацієнтів.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...