Скрепно: Московська молодиця відібрала квартиру у свого старенького нареченого, ветерана Другої Світової

Молода ріелтор обманом забрала квартиру у 95-річного чоловіка, закрутивши з ним роман.

Фото:https://life.ru

Навесні минулого року, на подив своїх близьких, 95-річний ветеран Другої Світової Іван Ілліч Донський вирішив одружитися з жінкою, яка молодша за нього на 60 років. Але роман закінчився для літнього чоловіка довгими судовими позовами. Випадок стався в підмосковному селищі Андріївка, передають Патріоти України з посиланням Life.

Юлія Козлякова, керівник ріелторської фірми в Підмосков'ї, приїхала в Солнєчногорський район з Клину зі своїм колегою. Вона знайшла 95-річного ветерана і шахрайським шляхом забрала його квартиру.

Козлякова відразу увійшла в довіру до ветерана, і через деякий час у них почалися любовні стосунки, незважаючи на значну різницю у віці. 95-річний чоловік зробив своїй коханій пропозицію і подарував обручку за 50 тисяч рублів. Юлія відразу погодилася, а через кілька днів попросила нареченого підписати документи, щоб прописати її у нього в квартирі.

Після цього Козлякова зникла. Як незабаром з'ясувалося, документи, підписані ветераном, були на переоформлення однокімнатної квартири в селищі Андріївка на неї.

"Я освідчився, вона погодилася. Через місяць повинні були поїхати в РАГС, але вона не прийшла. Перед тим як поїхати, вона попросила мене її прописати у себе і дала папери. Я бездумно підписав, а виявилося, що переоформив квартиру на Юлю. Більше я її не бачив", - розповів ветеран.

Літній чоловік був змушений з'їхати з квартири і переїхати до родичів. Зараз 95-річний учасник блокади Ленінграда намагається домогтися через суд повернення житла і покарання для шахраїв-ріелторів.

Справу розглядає Солнєчногорський районний суд. За словами адвоката ветерана, у нього є всі шанси повернути свою квартиру і домогтися покарання для Юлії Козлякова і її колеги.

Невідомо, скільки таких справ провернула Козлякова до ситуації з 95-річним Іваном Донським, йдеться у сюжеті телеканалу Лайф.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...