Скрепний адюльтер: Бойовик "ДНР" убив дружину за зраду і підстрелив російського солдата

В недореспубліці розгорілися шекспірівські пристрасті.

Терористи "ДНР" перестрілялися через жінку. Фото: КиевПравда.

Повна драматизму любовна трагедія розігралася в окупованому Донецьку, де в одному з підрозділів "5-ї омсбр" окупантів "військова контррозвідка" розслідує навмисне поранення російського військовослужбовця місцевим бойовиком, які постійно проживають в Донецьку. Про це повідомив народний депутат, координатор руху "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, росіянин, який приїхав у Донецьк, вступив у любовний зв'язок з дружиною місцевого бойовика, який останнім часом "ніс службу" на позиціях в районі Горлівки. Про подружню зраду бойовику повідомила по телефону подруга його дружини, після чого бойовик оперативно прибув з Горлівки в Донецьк і застав у себе вдома відповідну сцену.

Вистріливши в дружину з неврахованого пістолета ТТ, він почав переслідувати військовослужбовця ЗС РФ і вже на вулиці поранив його в спину.

"Поліція" затримала бойовика, коли він намагався на пустирі біля свого будинку закопати останки застреленої подружжя. Після допиту бойовика "правоохоронці" вийшли на пораненого військовослужбовця ЗС РФ, проте той вже встиг доповісти своєму командуванню, що був поранений в результаті "сутички з українською ДРГ, що діє в Донецьку". Розслідування інциденту триває.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...