Скрепний сабантуй: Ватажки терористів ОРДЛО поїхали до Криму святкувати річницю Переяславської ради

Крім Захарченка та Плотницького, на анексований півострів також поділися так звані голови народних рад "ЛДНР" Денис Пушилін і Володимир Дегтяренко.

Захарченко і Плотницький поїхали до Криму. Ілюстрація:http://uapress.info/

Глави терористичних організацій "ЛДНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий прибули в анексований Росією Крим. Про це повідомило РИА Новости з посиланням на "депутата" Держдуми РФ, заступника голови Російської громади Криму Андрія Козенка, передають Патріоти України.

"Нам очень важно, что в период проведения мероприятий Переяславкой рады братские нам республики находятся здесь, и мы тем самым хотим показать нашу неразрывную духовную связь, что крымчане сопереживают за все происходящие на Донбассе", - заявив Козенко.

Делегації з Донбасу прибули до Криму на запрошення Російської громади Криму, повідомляє російське агентство. Крім Захарченка та Плотницького, в республіку також приїхали так звані голови народних рад "ЛДНР" Денис Пушилін і Володимир Дегтяренко.

"На форуме "С Россией навеки" мы сделаем ряд политических заявлений, где Русская община Крыма подпишет соглашение о сотрудничестве с общественным объединением "Мир Луганщине"", - зазначив "депутат" Козенко.

В рамках "візиту" запланований урочистий мітинг в Сімферополі біля пам'ятника Богдану Хмельницькому, присвячений річниці Переяславської ради.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...