Скрепу "жаба" тисне: "Прозахідний" режисер-"кримнашист", брат Міхалкова, зробив зухвалу заяву про майбутнє України (відео)

Андрій Кончаловський чомусь впевнений, нібито "Заходу Україна не потрібна".

Андрій Кончаловський. Фото: 24СМИ.

Російський режисер Андрій Кончаловський, який у свій час активно підтримав анексію Криму, вважає, що українці не потрібні Заходу. Про це росіянин заявив в інтерв'ю телеканалу "Царгород" у програмі "Червоний кут". Також він повідомив, що співчуває людям, через те, що вони помиляються, передають Патріоти України.

"Те, що відбувається зараз в Україні - це трагедія величезної кількості людей. Вона почалася з велетенської омани, яка була впроваджена у велику кількість чудових українських голів, що треба йти на Захід. Це дуже смішно, наївно. У мене крім співчуття і жалю про такий глибокій омані немає", - сказав Кончаловський.

Також він заявив, що Україна - це Малоросія, хоча, на його думку, в України і Росії "спільна культура". "Тут на жаль не можна нічого виправити. Це повинен маятник прийти туди. Вони повинні в масі своїй зрозуміти, що Заходу Україна не потрібна в тому вигляді, в якому вона хоче бути, і що це покотиться назад. І коли прийде протверезіння... Ну зрозуміло, ми ж не можемо роз'їхатися на різні вулиці, ми живемо в загальній квартирі, у нас спільна культура. Звичайно, Україна - не Росія. Але Україна не Польща, і не Словаччина, і не Румунія. Україна - це Малоросія", - заявив режисер.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...