Скрепи, однако: В російській лікарні помираючому чоловіку наказали "присісти і заткнутися" (відео)

Лікар і не збирався відразу надавати першу допомогу потерпілому.

Лікарі не поспішали рятувати хворого. Фото: Joinfo.ua.

В Санкт-Петербурзі лікар Маріїнської лікарні Сергій Кондаков не став відразу надавати медичну допомогу чоловікові, який лежав на підлозі з ножовим пораненням і стікав кров'ю. Відео опублікували в групі “ДТП і НП. Петербург", передають Патріоти України.

Як видно на запису, лікар закликав групу чоловіків спочатку "закрити рот" і "спокійно присісти".

“Привезли знайомого в Маріїнську лікарню з ножовим пораненням. У нього була велика втрата крові, також зачеплена нирка. На прохання лікарів надати допомогу якийсь лікар, який на відеозаписі халатно поставився до цього, зі словами "Ой, чекайте", - повідомив друг потерпілого.

В даний час чоловік знаходиться в реанімації у важкому стані. У нього діагностовано проникаюче поранення в живіт і поранення нирки.


Нагадаємо, нещодавно Патріоти України розповідали про шокуючий випадок у російській лікарні: жінці з прооперованою ногою довелося повзти на другий поверх і лікарні.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...