Скрепи рулять: П'яний співробітник Слідчого комітету РФ без штанів, зате з мигалками ганяв на службовому авто

​Петербурзьке управління СКР вже звільнило горе-співробітника за п'яну їзду в неналежному вигляді.

Герой їхнього часу. Фото: ВКонтакте.

П'яний співробітник ГСУ Слідчого комітету Росії (СКР) по Санкт-Петербургу, який катався на службовій машині в нижній білизні, звільнений. Про це заявили в управлінні відомства, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами представників управління, співробітник, який проштрафився, - водій слідчого відділу СКР по Центральному району Санкт-Петербурга, який пропрацював у відомстві шість років. Він уже звільнений, щодо його безпосереднього начальства прийнято рішення про дисциплінарне стягнення.

Інцидент стався в неділю, 3 липня, в селищі Невська Дубровка (Ленінградська область), відомості про це з'явилися в соціальних мережах, далі про нього повідомили відразу ряд регіональних, а потім і федеральних ЗМІ.

За повідомленням очевидців, по селищу протягом декількох годин їздив автомобіль з кольорографічними схемами СКР, періодично включаючи проблискові маячки і звукові сигнали ( «крякалка»).

З машини доносилася голосна музика в жанрі російський шансон, за кермом перебував п'яний чоловік в одних трусах. Деякі свідки відзначали, що аналогічним чином співробітник проводив час і напередодні, 2 липня.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...