Скрепи сподівалися, але марно: Хорватія перемогла Росію у серії післяматчевих пенальті (відео голів)

Росія – Хорватія 2:2 (пен. 3:4).

Матч хорватів із росіянами був напруженим. Фото: скріншот з відео.

Збірна Хорватії голи у ворота збірної Росії на Чемпіонаті світу забила лише після того, як першою пропустила у цьому матчі, передають Патріоти України.

На 31 хвилині росіянину Черишеву вдався удар з-за меж штрафного майданчика, і м'яч влетів у верхній кут воріт повз голкіпера Субашича. Радість росіян на трибунах була недовгою. Хорватам вдалася чудова атака, коли Крамаріч, перебуваючи в оточенні одразу п'яти суперників, зумів пробити головою по воротах.

Матч так і закінчився в нічию 1:1. Тож команди були змушені грати додатковий час. І там вже вперед вийшли хорвати. Після подачі з кутового головою пробив Домагой Віда – колишній захисник київського "Динамо", який тепер виступає у Туреччині. Його ніхто з росіян не оберігав у штрафному майданчику. М'яч після його удару пролетів повз декілько гравців в кут воріт. Акінфєєв навіть не зреагував на цей момент. Під час святкування Віда зняв футболуку, за що отримав жовту картку. Знову нічийним рахунок зробив Маріо Фернандес (натуралізований бразилець).

У післяматчевих пенальті Смолов не забив (відбив Субашич), Брозовіч пробив точно, Дзагоєв теж пробив вдало. Зате невдало пробив Ковачіч (м'яч з кута воріт витягнув Акінфєєв). Після цього Фернандес пробив повз ворота. На удар Модріча Акінфєєв зреагував, дотягнувся до м'яча, але той від штанги залетів у ворота. Удари Ігнашевіча та Віди були точні. Вирішальними стали удари Кузяєва (забив) та Ракітіча, який теж забив.

Росія – Хорватія 2:2 (пен. 3:4)

Голи: Черишев, 31, Фернандес, 115 – Крамаріч, 39, Віда 101

У півфіналі збірна Хорватії зіграє зі збірною Англії.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...