"Скрепи в гніві": Футбольні фани із Бразилії змусили москвичку співати пісню "Рожева вагіна" (відео)

Бразильських уболівальників, серед яких впізнали держслужбовців, звинувачують в класичному харрасменті.

Москвичка навіть не підозрювала, що співає. Фото: скріншот з відео.

В Мережу потрапив запис того, як бразильські вболівальники, серед яких держслужбовці, в центрі Москви виспівували разом з місцевою дівчиною вульгарну, принизливу пісню. Тепер на батьківщині їх звинувачують в харрасменті, передають Патріоти України.

20 червня стало відомо, що в Бразилії через відеозапис з Москви з ЧС-2018 розгорівся неабиякий скандал: бразильських уболівальників, серед яких впізнали держслужбовців, звинувачують в класичному харрасменті - поведінці, що заподіює шкоду і приниження іншій особі в формі сексуального домагання, грубих жартів, образливих або принизливих фотографій, відеозаписів тощо. Справа в тому, що в Facebook виклали відеозапис, де москвичка, явно не розуміючи змісту слів, співає, з бразильцями-уболівальниками пісню Buceta rosa, що в перекладі з португальської, як виявилося, означає "рожева вагіна".

Бразильці обурені поведінкою своїх уболівальників в чужій країні. Особливе обурення викликав факт того, що серед них виявилися держчиновники, деякі посадові особи. Бразильські ЗМІ вирахували на відео секретаря по туризму муніципалітету Іпожука Дієго Валенса Яатоба і лейтенанта військової поліції штату Санта-Катаріна Едуарду Нуньєса. Тепер їм загрожують звільнення через негідну поведінку.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...