Скрепи в шоці: У Підмосков'ї священик створив еротичний пам'ятник випускникам (фото)

Жителі міста незадоволені скульптурою і вимагають повернути на її місце клумбу.

Нова скульптура обурила місцевих мешканців. Фото:http://www.mk.ru/

У підмосковному місті Сергієв Посад розгорівся скандал навколо пам'ятника випускникам 1941 року. Про це повідомляє Московский комсомолец, зазначають Патріоти України.

Так, на думку місцевих мешканців скульптура є дуже відвертою - зокрема, при погляді на пам'ятник створюється враження, що бронзова випускниця представлена в образі дівчини з оголеними грудьми.

У свою чергу автор скульптури, священик Євген Антонов, заявляє, що жіночі форми окреслені ним навмисно, оскільки "дівчина символізує життя, мир, щастя".

Ці пояснення не задовольняють жителів міста, які вимагають повернути клумбу, на місці якої була встановлена скульптура.

Скульптурна композиція присвячена 75-річчю контрнаступу радянських військ під Москвою. Згідно із задумом авторів, пам'ятник зображує юну пару, яка злилася у вальсі і символізує випускний бал 22 червня 1941 року.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...