Скрепи затріщали і розлізлися по швах: На Росії взяли шлюб черкес Віктор і дагестанець Адам, який став Раїною (відео)

Батьки нареченого зразу прийняли "невістку" в свою сім'ю, а от в Дагестані не перестають вирувати пристрасті - односельці Адама-Раїни загрожують транссексуалу розправою.

Віктор і Раїна. Фото: life.ru.

Романтичне весілля з красивим класичним темним костюмом нареченого і пишним білосніжним платтям нареченої, шикарний букет, традиційна лезгинка і побажання молодим - в Росії, наплювавши на всі "скрепи", відгуляли нетрадиційне весілля Адама і Віктора, пишуть Патріоти України з посиланням на “Российский Диалог”.

Молоді люди познайомилися в Москві. Адам і Віктор сподобалися один одному, виникли відносини і в підсумку молоді люди вирішили одружитися. Заради цього один з чоловіків пішов на відчайдушний крок - змінив стать в одній зі столичних клінік пластичної хірургії.

А нещодавно 25-річний уродженець Кізілюртовського району Дагестану Адам (після операції став Раїна) вийшов заміж за Віктора з Карачаєво-Черкесії. Рідні "нареченої" не прийняли ці відносини, влаштувавши грандіозний скандал. А ось рідня нареченого виявилася більш лояльною - вони підтримали пару і влаштували бенкет у себе.

"Свій шлюб в РАГСі пара не реєструвала, вони просто зіграли весілля в тихому сімейному колі", - розповів знайомий пари.

Тим часом в Дагестані не перестають кипіти пристрасті - односельці Адама-Раїни загрожують транссексуалу розправою. Новоспечена сім'я поки не думає про майбутнє - молодята готуються до медового місяця і весільної подорожі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...