Скрізь нашкодять: Працівник посольства РФ у Києві влаштував ДТП

Поліцейські підозрюють, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Співробітник російського посольства влаштував у Києві ДТП. Фото:tsn.ua


У Києві на вулиці Глибочицькій на Подолі сьогодні, 30 листопада 2015 року, вранці співробітник посольства Російської Федерації влаштував ДТП на позашляховику Toyota з дипломатичними номерами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

ДТП сталося на небезпечній ділянці дороги. Очевидці стверджують, що позашляховик рухався невпевнено, його намагався об'їхати білий автомобіль Ford. Співробітник російського посольства різко підрізав інший транспортний засіб і зупинився, що і стало причиною аварії.

Виходити з автомобіля винуватець аварії відмовився. До нього приїхав представник російського посольства, який і спілкувався з поліцією, давав свідчення. Поліцейські підозрюють, що водій Toyota перебував у стані алкогольного сп'яніння.

"З ротової порожнини відчувався характерний запах алкоголю. (Водій, - ред.) не називав своїх анкетних даних. Однак в процесі розмови нам вдалося дізнатися його прізвище, ім'я та по батькові, проте більше ніяких даних він не надав", - розповів представник патрульної поліції .

Пізніше підтвердилося, що водій - співробітник посольства Росії, тому поліції довелося його відпустити.

Нагадаємо, в жовтні під Києвом потрапив у ДТП аташе посольства Російської Федерації, він перебував у нетверезому стані.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...